Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Teen Mom's Farrah Abraham onherkenbaar tijdens VMA's

Amber Rose was niet de enige ster die onherkenbaar was tijdens de MTV Video Music Awards. Farrah Abraham verscheen met haar dochtertje Sophia op de rode loper. Buiten de space inspired outfits, die zowel Farrah als dochter Sophia droegen, zag de Teen Mom-ster er heel anders uit dan normaal. Waar ze normaal gesproken bruine golvende lokken langs haar gezicht heeft hangen, verscheen ze gisteren met vuurrood haar, dat ze vast had in een über strakke staart.

Cristiano Ronaldo deelt allereerste foto van het hele gezin

Dat de voetballer wel een heel elftal aan kinderen zou willen, moge duidelijk zijn. Hij geniet dan ook van elk moment dat hij met zijn familie is en deelde voor het eerst een foto van het hele gezin. Via Instargram plaatste hij een prachtgie foto van zijn zwangere vriendin Georgina Rodriguez, zijn zoon Cristiano Ronaldo Junior en de pasgeboren tweeling Mateo en Eva. In oktober is Georgina uitgerekend en krijgt het stel hun eerste kindje samen.

Yolanthe neemt afscheid van Istanbul

Yolanthe heeft een zwaar weekend achter de rug. Ze nam afgelopen weekend definitief afscheid van haar geliefde stad in Turkije, Istanbul. Op Instagram deelt ze dat ze onderweg is naar het vliegtuig, waarna ze vervolgens nog eens een foto plaatste met in het Turks geschreven: 'Bye bye Turkije. Je zit voor altijd in mijn hart.'

Bron: US Magazine, Show, Beeld: Getty Images