Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Leonardo DiCaprio hand in hand gespot met ex

De liefde tussen Leonardo DiCaprio en Toni Garrn lijkt weer helemaal op te bloeien. De 42-jarige acteur en het 25-jarige model werden dit weekend betrapt toen ze hand in hand de beroemde club 1 OAK in Hollywood verlieten.

Toen de twee doorkregen dat er paparazzi in de buurt was, lieten ze snel los. Uiteindelijk vertrokken ze wel in dezelfde auto. Volgens TMZ kwam Leonardo de club binnen met een paar vriendinnen, maar vertrok hij alleen met zijn ex.

Beyoncé deelt voedsel uit in Houston

Beyoncé heeft een lunch georganiseerd in haar geboortestad Houston voor vierhonderd mensen die zijn getroffen door orkaan Harvey. De zangeres kwam zelf meehelpen met het opscheppen van het eten en kreeg daarbij hulp van haar moeder en collega-zangeres Michelle Williams. Mama Tina postte een filmpje van de liefdadigheidsactie op Instagram.

Eerder die dag bezochten Beyoncé en haar moeder de kerk waar zij vroeger veel kwamen om daar de getroffenen een hart onder de riem te steken. "Een emotioneel moment voor mij om met Beyoncé weer terug te zijn in St. John's", schrijft Tina op Instagram. "Ik herinner me haar eerste solo hier, die ze zong toen ze veertien was."

’Kanye onderneemt actie om ruzie met Jay Z te beëindigen’

Kanye West zou voor eens en altijd een einde willen maken aan de ruzie met Jay Z. Dit meldt TMZ. Insiders claimen dat de man van Kim Kardashian heeft gevraagd om een gesprek om de ruzie - die ontstond nadat hij vorig jaar uithaalde naar Jay en Beyoncé - uit te praten. Zelfs hun dochtertje Blue Ivy moest het toen ontgelden.

Jay Z liet destijds al blijken het niet erg te vinden dat Kanye gemene dingen over hem zei, maar het wel héél kwalijk te vinden dat zijn familie aangevallen werd. Sommige vinden dat Jay hem niet zo serieus had moeten nemen, aangezien Kanye op dat moment een inzinking had en kort daarna in het ziekenhuis belandde.

Eerder werd er door de entertainmentsite geclaimd dat de ruzie zou gaan om grote sommen geld, maar insiders bevestigen dat het toch echt op meer persoonlijk vlak ligt. Een bron zegt zelfs dat ze al bezig zijn hun vriendschap te herstellen, waarbij diegene eraan toevoegt dat ze een haat-liefdeverhouding hebben.

Bron: TMZ, HollywoodLife, Beeld: Instagram, Getty