Katja Schuurman: 'We gaan dit jaar zeker nog niet trouwen'

Haar wilde haren is Katja nog lang niet kwijt.
Katja Schuurman: 'We gaan dit jaar zeker nog niet trouwen'

Return to Sender is jarig en viert dat met een designcollectie. Wij spraken founder Katja Schuurman over hoe zij zelf de afgelopen tien jaar veranderd is.

Goede genen

Katja zegt in tien jaar tijd veranderd te zijn, in positieve zin. "Ik ben zelfverzekerder geworden. Vroeger kon ik over alles onzeker zijn, maar ik ben nu meer geaard."

En qua uiterlijk? "Ik heb er een paar rimpeltjes bij gekregen, maar heb nog niet te klagen, want we hebben goede genen. Mijn moeder is bijna zeventig en is nog steeds zo’n mooie vrouw. Ze heeft niets aan zichzelf laten doen en dat maakt haar juist zo prachtig", vertelt ze. "Vaak zie je het toch als mensen iets hebben gedaan en is het niet mooi."

Wilde haren

Haar wilde haren is Katja nog lang niet kwijt. "Ik heb een heel leuk, jonger vriendje. Voordat ik Freek ontmoette, was ik wel wat rustiger. Niet dat ik zo’n gezapige huisvrouw was, maar met Freek ben ik wel wat vaker lekker feestjes aan het bouwen.

Huwelijk

En dan gaat ze natuurlijk ook nog trouwen. Hebben ze inmiddels een datum voor hun huwelijk? "We hadden het er gisteren nog over, dus we zijn er wel mee bezig. Maar we zitten nog middenin een verbouwing, dus we gaan dit jaar zeker nog niet trouwen. Wie weet volgend jaar, maar we gaan de datum en trouwlocatie lekker geheimhouden."

Het hele interview met Katja Schuurman over tien jaar ‘goed doen’, hard werken en genieten van het leven lees je in de nieuwe Grazia die nu in de winkel ligt.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f7176234aae1', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });