Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's top 3. Best gelezen op vrijdag

Welke stories werden door jullie het meest gelezen vandaag?

Grazia's top 3. Best gelezen op vrijdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Temptation Islands Rosanna heeft een heel nieuwe look

Rosanna Voorwald ken je van het programma Temptation Island. De blonde krullenbol was in het afgelopen seizoen veelvuldig in opspraak door haar sexcapades met verleider Alex. Nu het programma al lang en breed van de buis is, timmert de blondine zelf hard aan de weg. Zo sleepte ze een Playboycover in de wacht en verblijdt ze haar volgers met pikante plaatjes op Instagram. Maar dat is niet het enige wat ze deelt op het social medium. Rosanna laat ook zien dat ze Moeder Natuur graag een handje helpt.

2. Een jas en een deken in één? River Island heeft het!

We zagen laatst al de bizarre ASOS broek, de dubbele jeans en de harige nagels. We zijn inmiddels dus wel wat gewend, maar staan toch weer versteld van deze interessante River Island jas. De winterjas heeft een deken die je kunt afritsen... Wait what?

3. Anouk verrast gemene columnschrijver op geniale manier

Een aantal maanden geleden verscheen er een column van Belgische schrijver Herman Brusselmans. Vaker schrijft de man over bekende mensen en ditmaal was zangeres Anouk aan de beurt. Hieruit bleek dat hij haar 'niet zo'n fijn persoon vindt'. Anouk heeft besloten na al die maanden geniaal te reageren...