Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje.

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Sylvie pronkt met billen op Instagram

Sylvie Meis is trots op haar lichaam en laat dat ook graag zien. Via Instagram trakteert ze haar volgers dit weekend op een aantal sexy kiekjes, waarop ze poseert in haar Sylvie Designs-lingerie en weinig aan de verbeelding over laat.

'Scott Disick bevestigt romance met Sofia Richie'

Het lijkt erop dat Scott Disick heeft bevestigd dat hij een relatie met Sofia Richie heeft. De 34-jarige ex van Kourtney Kardashian postte een foto van zichzelf met de 19-jarige dochter van zanger Lionel Richie op zijn Instagram Story. En andersom! Daarnaast circuleert er een filmpje op het internet waar de twee elkaar intens zoenen.

‘Prinses Beatrix heeft een oogje op Barry Atsma’

Op Instagram plaatste Barry Atsma dit weekend een foto waarop Beatrix het nieuwe kantoor van ontwikkelingsorganisatie Simavi opent, maar volgens zijn volgers kijkt de prinses wel heel erg verliefd naar de acteur! "Ik denk… dat B. een oogje op je heeft…", schrijft een van hen bij de foto. Een ander zegt: "Ik weet niet wie het leuker vond wie te ontmoeten…"

Bron: Show, AD, HollywoodLife, Beeld: Instagram, Getty