Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Kailyn Lowry maakt naam baby bekend

Teen Mom 2-ster Kailyn Lowry liet ons in februari dit jaar weten dat ze zwanger was. Twee maanden geleden beviel zij van haar zoontje die ze toen liefkozend "baby Lo" noemde. Maar, de baby heeft nu eindelijk een echte naam gekregen: Lux Russel. Ook weten we nu dat het kindje op 5 augustus om 3 uur 's nachts werd geboren.

André Hazes populairste artiest 2016/2017

André Hazes heeft vandaag de Ticketmaster Award voor populairste Nederlandstalige artiest gewonnen. Dit kreeg hij uit de handen van oud-winnaar Marco Borsato. De zanger was verrast door de prijs. Hij was namelijk op het event om samen met Marco Borsato een speech te geven over zijn carrière en passie voor het vak. "Populairste artiest 2016/2017. Nou dank jullie wel!", schrijft hij op Instagram bij een foto waarop hij de award in ontvangst neemt.

Populairste artiest 2016/2017. Nou dank jullie wel!❤

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Marly van der Velden verrast met babyshower

Afgelopen mei maakte Marly van der Velden bekend in verwachting te zijn van haar tweede kindje. Als verrassing vierde de actrice met haar vriendinnen een heuse babyshower bij Ron Gastrobar in Amsterdam. Marly's eerste kindje Sammy-Rose krijgt er in november een zusje bij.

❤️ #babyshower #nr2 #liefde #rongastrobar #gisteren

Een bericht gedeeld door Marly Van der Velden (@marlyvd) op