Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Airen Mylène is zwanger!

De baby boom gaat gestaag door. SBS-presentatrice Airen Mylène is in blijde verwachting van haar eerste kind met Taeke Taekema. "Het was best wel onverwachts, toch. Welkom, maar vrij onverwachts", aldus Mylène. "Het ging heel snel." De komst van de baby zorgt nu al voor de nodige stress bij het koppel. Ook het uitkiezen van de naam blijft een hele opgave. "We zitten letterlijk op het hele spectrum van Fries tot Afrikaans", vertelt Taekema over het kiezen van een babynaam. "Alles komt voorbij."

Airen heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze graag in het huwelijksbootje wil stappen met haar lief. Maar of ze met een flinke buik voor het altaar staat, is een tweede. "Als hij me nu vraagt, zeg ik volmondig 'ja' als ik gevraagd zou worden, maar ik wil wel een goed feestje kunnen vieren dus ik wil niet zwanger zijn wanneer ik trouw." Het koppel zal komend voorjaar de kleine spruit verwelkomen.

Johnny in de zevende hemel door babygeluk

Johnny de Mol is in de wolken. De acteur en presentator maakte zaterdag bekend dat zijn verloofde Anouk van Schie zwanger is van hun eerste kindje.

Op Instagram plaatste hij zondag vanuit zijn bed een foto: "Wat een heerlijke zondag! Dank voor alle lieve felicitaties en mooie berichtjes, doet ons heel goed", schrijft hij erbij. "Ben er echt door geraakt.. door alles natuurlijk! Intens gelukkig.. kijk misschien niet zo blij maar van binnen loop ik te stuiteren."

Nieuwe look voor Kelly van der Veer

Kelly van der Veer heeft afscheid genomen van haar bruine lokken en gaat nu als blondine door het leven. Op social media deelt ze trots foto's van haar nieuwe look. Looking good, Kelly!

Bron: Shownieuws, Beau Monde, RTL, Beeld: YouTube, Shownieuws, Instagram, ANP