Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Viral: Nederlandse jongen haalt wrede 'grap' uit met vakantieliefde

Wat sneu...

Viral: Nederlandse jongen haalt wrede 'grap' uit met vakantieliefde

Een 24-jarige Britse student, Sophie Stevenson, werd het slachtoffer van een gruwelijke grap door een Nederlandse jongen. Ze luchtte haar hart bij The Sun en haar verhaal wordt nu massaal gedeeld. Begrijpelijk, want het is hartverscheurend...

Proper romance

De vrouw ontmoette de 21-jarige Jesse op vakantie in Barcelona en noemde het een 'proper romance'. Bij thuiskomst vroeg hij of ze naar Amsterdam wilde komen en dolverliefd kocht ze een ticket van €390 om hem weer te kunnen omhelzen. Vol spanning vloog ze naar Nederland om daar voor een nare verrassing te staan.

'Piggen'

Op de hotelkamer aangekomen kreeg ze het berichtje: 'You've been pigged'. Volgend door de tekst dat het allemaal een grap was. Jesse zou een weddenschap met zijn vrienden hebben gehad om te 'piggen': een zogezegd 'dik' en 'lelijk' meisje versieren om haar vervolgens heel hard te kwetsen.

"Ik werd er misselijk van"

"Ik werd misselijk van", aldus Sophie. Op het bericht antwoordde zij hoe hij óóit zo gemeen kon zijn. Met een gebroken hart sliep ze die nacht alleen in de hotelkamer. Het verhaal over Jesse gaat op dit moment viral, maar hij wil niet reageren op het schandaal. Hopelijk krijgt hij spijt van zijn daad!

Lees ook: Ouders ontdekken dat dochter een duister geheim heeft

Foto's van de berichten en meer bekijk je HIER.

Bron: The Sun Beeld: iStockphoto