Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's top 3. Best gelezen op dinsdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes.

Grazia's top 3. Best gelezen op dinsdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Kijkers reageren massaal op gemene reacties over Bonita tijdens HNTM

Gisteravond zagen we tijdens Holland's Next Top Model hoe Bonita twijfelde over haar deelname aan de modellenwedstrijd. Haar oma was pas overleden en dat maakte haar verdrietig. Niet handig van de rest van de kandidaten dus om juist nu 'grapjes' over haar te maken. Dit frustreerde de kijkers en op social media werden meningen massaal gedeeld.

2. Mattie Valk bij RTL Late Night over de breuk met Wietze

Mattie Valk heeft een bewogen jaar achter de rug. Zo bleek hij niet de biologische vader te zijn van de tweeling van zijn, inmiddels, ex-vriendin. Hierna volgde het einde van zijn samenwerking én vriendschap met radiomaatje Wietze de Jager. Hij kreeg een lading aan negatieve reacties over zich heen en deed zaterdag voor het eerst zijn verhaal in het AD. Gisteravond schoof hij aan bij RTL Late Night.

3. Dit weten we nu over de verdachte die is aangehouden in vermissingszaak Anne Faber

Gister werd er door de politie eindelijk een verdachte aangehouden in de verdwijningszaak van Anne Faber. Het gaat om een 27-jarige man, Michael P., die in een forensisch psychiatrische afdeling van een kliniek in Den Dolder verbleef. Er komen nu steeds meer details naar buiten over zijn duistere verleden. Wie is Michael P.?