Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Anna Nooshin had graag Talent Award gewonnen

In een vlog laat Anna Nooshin eerlijk weten teleurgesteld te zijn dat ze de Televizier-Ring Talent Award aan haar neus voorbij zag gaan. Ze maakte samen met Marieke Elsinga en Özcan Akyol kans op de prijs, maar Marieke won de Award.

"Het was een bijzondere avond, ook al heb ik niet gewonnen, het is super tof voor Marieke, maar toch merk ik een momentje van bezinning bij mezelf, ik was echt wel teleurgesteld. Het is een soort van falen, terwijl het om iets gaat waar je niet om hebt gevraagd. Met zo’n nominatie ga je mee in de flow van willen winnen, die hype. Je hebt geen verwachtingen en toch word je dan competitief. Dan ben je toch teleurgesteld en vind je het jammer dat je niet wint."

De stiefvader, of 'liefvader' zoals ze het zelf graag noemt, van Anna zou ernstig ziek zijn. Haar familie was er die avond bij en voor hen had ze het graag gewonnen. "Voor Ed en mijn moeder had ik het graag op deze manier willen afsluiten", aldus de brunette.

Patricia Paay zoekt de rust op

"Ik zocht naar rust, zover mogelijk bij iedereen vandaan. Robberts vader had dit gezien, het is een schattig huis in een prachtige omgeving, en daar wil ik wel even zitten", laat Patrica Paay aan De Telegraaf weten. Ze zouden samen een huis hebben gekocht in een bungalowpark vlakbij de Belgische grens, in het plaatsje Zundert. De woning staat op een recreatiepark waar naar verhoor voornamelijk Poolse arbeidsmigranten wonen. Voorheen woonde Patricia in Lijnden, maar dit huis moest ze door belastingschuld verkopen dit jaar.

Beyonce showt loeistrak lichaam op Instagram

Tweeling Sir en Rumi Carter zijn nog maar vier maanden oud, maar dat is aan het lichaam van Beyoncé niet te zien. Het valt gewoon niet te ontkennen: Queen Bey heeft alweer een loeistrak lichaam. Dit laat ze dan ook graag zien vandaag op Instagram, gehuld in een donkergroene sexy jurk. Ze was aanwezig op een liefdadigheidsconcert in New York.

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Bron: RTL Nieuws, Shownieuws, Beeld: Youtube, ANP, Instagram