Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Heerlijk, toch?

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Chantal Janzen op zoek naar klussers voor nieuw tv-programma

Een eigen tijdschrift, een tweede zwangerschap en ook nog een aantal tv-programma’s op de planning. Het moge duidelijk zijn dat de presentatrice niet graag stil zit en het liefst met allerlei dingen tegelijkertijd bezig is. Voor haar nieuwe programma Doe Het Lekker Zelf is Chantal dan ook op zoek naar echte klustalenten.

''Maak jij van een oude autoband in no time een hanglamp, en draai jij je hand niet om voor een hondenhok in Ibiza-style of een Formule 1-bed? Meld je dan nu aan, want ik zoek de allerbeste creatieve alleskunners om handige, maar vooral prachtige dingen in elkaar te knutselen", luidt haar oproep dan ook. Mocht je dus nog een handige vader of vriend hebben, dan weet je nu wat je te doen staat!

Richard Witchge belandde na Expeditie Robinson in het ziekenhuis

Na dochter Joëlle moest ook haar vader Richard het veld ruimen bij Expeditie Robinson. De oud-profvoetballer werd met twee stemmen weggestemd door zijn kampgenoten Niels en Roeland, waardoor hij een week na zijn oogappel het programma moest verlaten. Eenmaal terug in Nederland zou Richard zijn oude leventje snel weer oppakken, maar dat ging toch even anders dan gedacht.

'Blac Chyna duikt studio in voor nieuw album met diss track naar Kardashians'

De realityster lijkt na wat ups and downs helemaal klaar te zijn met haar voormalige schoonfamilie en heeft de Kardashian-Jenner clan naar verluidt aangeklaagd voor onder andere slut shaming. Nu er voor de moeder van twee voorlopig geen realityserie in zit, richt ze haar pijlen op een eventuele muzikale carrière. Er wordt zelfs gefluisterd dat de voormalige verloofde van Rob Kardashian al bezig is met een diss track tegen de familie van haar dochter Dream. We zijn benieuwd!

Bron: RTL, Hollywood Life Beeld: Facebook, YouTube, Instagram, ANP