Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Internet gaat los na zien van musicalechtpaar in The Voice of Holland

Vooral coach Anouk had een duidelijk mening.

Internet gaat los na zien van musicalechtpaar in The Voice of Holland

Gisteravond maakten we in een nieuwe aflevering van The Voice of Holland kennis met het musicalechtpaar Sandor Sturbl en Lilly-Jane Young. De twee verruilden hun Peter Pan- en Wendy Darling-pak voor een gloednieuw zangavontuur.

"Ik kan dit niet aan gewoon"

Dit pakte voor de één wat beter uit dan voor de ander. Zo draaide niemand voor de zangkunsten van Sandor. Anouk was vooral niet te spreken over de musicalacteur en liet dit duidelijk merken met haar gezichtsuitdrukkingen en de woorden: "Ik kan dit niet aan gewoon. Dit was écht iets te veel inlevingsvermogen." Ook de rest sprak van een overdadige musicalstem.

Meer bezieling

Maar, coach Ali B draaide, op het nippertje, wel voor de Schotse Lilly-Jane. Er zou volgens hem nog wel meer bezieling in moeten. Op Twitter werd er van alles over het echtpaar gezegd. "Wat een eng hysterisch musicalstel" en "Mijn gaydar gaat wel een beetje af bij deze man van Lily", waren slechts een greep uit de reacties. Wat vond jij van de optredens?

Lees ook: The Voice of Holland trapt af met steengoede en opvallende ...

Vanavond 20.30 tvoh 😃🔥

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Voor iedereen die zich vanavond ook zo voelde. #tvoh pic.twitter.com/fE0Y19t6wt — Gerard de Kloet (@gdekloet) 3 november 2017

Bron: AD, The Voice of Holland Beeld: Instagram, Twitter, ANP