Lieke van Lexmond bedolven onder kritiek na delen vakantiekiekje

De actrice kreeg het flink te verduren op Instagram...
Lieke van Lexmond bedolven onder kritiek na delen vakantiekiekje

Niets zo fijn om je kindje tegen je aan te houden en dus is een draagzak voor Lieke van Lexmond dan ook een must tijdens haar vakantie. De actrice deelde een kiekje van zichzelf met haar twee mannen, waarbij ze haar jongste zoontje Zef in een draagzak vervoert. Een zoet kiekje van een trotse moeder met haar zoons, al konden haar volgers deze foto stukken minder waarderen…

Reacties

Om niet de hele tijd een babywagen mee te hoeven slepen, is een draagzak vaak de perfecte vervanger. Helemaal wanneer je op vakantie bent, zoals Lieke en haar drie mannen.

Toch vonden haar volgers het not done dat de actrice haar baby op deze manier vervoerde. "Hij zit in de verkeerde houding. Koop een goede draagzak, dan is er niks aan de hand", schrijft iemand onder de foto.

Kritiek

Gelukkig krijgt de blondine niet alleen maar ongevraagd advies en zijn er ook mensen die haar wel steunen. "Lieke weet echt wel wat ze doet ze is oud en wijs genoeg hoor", luidt één van de reacties dan ook.

Het is overigens niet de eerste keer dat ze een enorme lading kritiek over zich heen krijgt. Eerder bekritiseerde mensen haar al, nadat ze een foto postte waarop ze zoon Vik meenam in een draagzak tijdens een fietstocht.

Lieve moeder

"Mensen weten niet waar ze het over hebben. Ze oordelen zo snel. Net als dat ik kritiek kreeg omdat ik het 'in mijn hoofd haalde' te gaan fietsen met Vik in de draagdoek. Dat is veiliger dan met zo'n Maxi-Cosi wankelend op je bagagedrager. Hou toch op met dat commentaar. Bemoei je met je eigen leven. Ik ben een lieve moeder".

En zo is het maar net!

Lees ook: Lieke van Lexmond openhartig over haar bevalling

Een bericht gedeeld door Lieke van Lexmond (@liekevanlexmond) op

Bron: AD Beeld: Instagram, ANP

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f66ed9648435', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });