Zien: Monica Geuze deelt eerste foto van baby

Op de valreep van 2017 kondigde Monica Geuze aan dat ze in blijde verwachting is van haar eerste kind.

Lees ook

Op de valreep van 2017 kondigde Monica Geuze aan dat ze in blijde verwachting is van haar eerste kind. De vlogster heeft er nooit een geheim van gemaakt jong kinderen te willen en ziet haar grote droom nu samen met vriend Lars Veldwijk uitkomen. De twee hebben ruim een jaar een relatie en wonen sinds kort ook samen in het huis van Lars in Vinkeveen.

Glimp

Wanneer de vlogster precies is uitgerekend en het geslacht, houden de twee nog even voor zichzelf. Toch vangen we al een glimp van de spruit op de Instastories van de 22-jarige. Lars heeft overigens al een zoontje, Mason, van twee jaar oud, die hij kreeg uit een eerdere relatie. Met het verschonen van luiers heeft Monica dus nog wel even de tijd om te oefenen.

Babynaam

In een van Monica's laatste vlogs laat de voetballer namelijk weten dat Monica's nieuwste tatoeage de naam van hun toekomstige kind wordt. Al lijkt de vlogster daar zelf nog niet helemaal over uit te zijn. "Ik hoop dat ik ooit wel een kind krijg, maar ik weet niet of het dan Joy gaat heten", lacht ze.

So proud you still have 10 toes in 2018❤️

Een bericht gedeeld door Lars Veldwijk (@larsveldwijk) op

Beeld: Instastories, ANP

Laatste nieuws

Zie ook