Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's weekendtips

Dit is er te doen in het weekend van zaterdag 3 en zondag 4 februari 2018.

Grazia's weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do's. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen in het weekend van zaterdag 3 en zondag 4 februari 2018.

Festival Other Futures

Van vrijdag 2 tot en met zondag 4 februari staan de Melkweg en Sugarfactory volledig in het teken van sciencefiction. Other Futures is het eerste niet-westerse sciencefictionfestival ter wereld met een zeer divers programma vol films, anime & manga, literatuur, beeldende kunst, muziek, multimedia performances, storytelling, spoken word, masterclasses, lezingen en debatten. Klik hier voor meer informatie.

Waar: de Melkweg en Sugarfactory in Amsterdam.

Wanneer: vrijdag 2 tot en met zondag 4 februari 2018.

De Week van Het Vergeten Kind

Afgelopen maandag startte de Week van Het Vergeten Kind. Kleine gebaren, zoals het bieden van een luisterend oor of het sturen van een lief berichtje zorgen ervoor dat een kind zich gezien en geliefd voelt. Er zijn in Nederland 100.000 kinderen die opgroeien in gezinnen met meervoudige problematiek die deze positieve aandacht nauwelijks krijgen. Om deze kinderen te steunen, roept de stichting heel Nederland op om deze kinderen te verwarmen met een kilometerslange supportsjaal van lieve berichten. Na de actieperiode deelt Het Vergeten Kind ze, sjaal voor sjaal, uit aan kwetsbare kinderen in Nederland.

Klik hier voor meer informatie én schrijf een berichtje!

Nieuwe Mexicaanse hotspot in Amsterdam: Arriba Arriba

Op 1 februari opent Arriba Arriba haar deuren op de Rozengracht. Een kleurrijke Mexicaanse street foodhang-out met Zuid-Amerikaanse invloeden. Hier kan je 7 dagen per week vanaf 12 uur terecht om even snel je taco cravings te stillen of om uitgebreid te tafelen. Alle gerechten op de kaart zijn om te delen. Lekker met z’n tweeën of juist met een grote vriendengroep. Hier eet je kleine gerechten met een hoop smaak, pit en vooral veel liefde. Klik hier voor meer informatie.

Waar: Rozengracht 114, 1016NH Amsterdam

Wanneer: Tot 5 februari zijn ze geopend vanaf 17:00. Daarna zijn ze dagelijks geopend vanaf vanaf 12:00. De keuken is geopend op zondag t/m donderdag tot 22:30 en op vrijdag en zaterdag tot 23:00