Waanzinnige before & after van Fenty foundation

We need this!

Wanneer het aankomt op foundation, is de keuze huge. Ga je voor een matte, een supervloeibare of juist een wat dikkere variant? Eén ding weten we wel: de foundation moet wel dekkend zijn. Goed nieuws: we hebben de perfecte, dekkende foundation voor je gevonden! Deze before & after van Fenty is waanzinnig.

Verbluffend

Beauty blogger Kadeeja Khan plaatste afgelopen maandag een video op haar Instagram-account, waarin ze zonder concealer of corrector, de Fenty Beauty Pro Filt'r Foundation aanbrengt op haar onrustige huid. Het resultaat is verbluffend. De foundation is zo dekkend, dat er geen vlekje meer te bekennen is.

Acne

Kadeeja Khan staat onder andere bekend om haar video's en foto's van haar acne. Ze deelt verschillende posts van haar huid inclusief tutorials waarin ze vertelt wat je kunt doen tegen breakouts. "Acne is heel normaal en er zijn heel veel mensen die er last van hebben. Ik ben dan ook heel blij dat Kendall Jenner reageerde op alle kritiek die ze kreeg." Kendall reageerde nadat ze kritiek kreeg op haar onrustige huid tijdens de Grammy Awards met: 'Don't let that sh*t stop you'.

Lees ook: Internet in de ban van deze dekkende foundation

Power of @fentybeauty foundation 🧐 WATCH TILL END 🤨

Een bericht gedeeld door K H A N 🎥💄 (@emeraldxbeauty) op

Bron: Teen Vogue, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws