Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Justin Timberlake & selfie-kid meme neemt internet over na Super Bowl

Grappig!

Justin Timberlake & selfie-kid meme neemt internet over na Super Bowl

Hij werd in één klap de meest bekende 13-jarige van het moment: Ryan McKenna wist tijdens de Super Bowl een selfie met Justin Timberlake te maken. Maar vooral wat er daarna gebeurde is waar iedereen het over heeft.

Selfie time

Timberlake trad gisteravond tijdens de pauze van de Super Bowl op met zijn grootste hits en bracht een ode aan de overleden zanger Prince. Tegen het einde van zijn show dook hij het publiek in en riep iedereen op om een selfie te maken.

Eén jongen in het bijzonder had de avond van zijn leven, want hij wist een kiekje met Justin himself te scoren. Direct daarna, terwijl het publiek nog uit zijn dak ging, had Ryan alleen nog maar aandacht voor zijn telefoon.

Lachen, gieren, brullen

Hoewel er wordt gegrapt dat hij absoluut niet onder de indruk was van de zanger, heeft hij inmiddels laten weten vooral in shock te zijn geweest. "Het was ten eerste al te gek om bij de Super Bowl te zijn", vertelt hij. "Nu sta ik uit het niets in de belangstelling en heeft iedereen het over mij. Ik kan het niet geloven."

Het was te verwachten: niet veel laten schoten de memes van het grappige moment als paddenstoelen uit de grond. Kijk en lach mee.

Lees ook: Dit is er gebeurd tussen Esmée Denters en Justin Timberlake

Best part of the #SuperBowl & #HalftimeShow is the kid who really had no clue who Justin Timberlake is... pic.twitter.com/spmkjsHivZ — Samantha Michelle (@sbazzini8) 5 februari 2018

En natuurlijk niet te vergeten, de selfie waarmee het allemaal begon:

Beeld: Getty, Bron: Good Morning America