Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Selena Gomez verft haar hondje blauw

Dat de zangeres niet vies is van een nieuwe hairdo, moge duidelijk zijn. Dit keer besloot ze echter niet haar eigen kapsel een makeover te geven, maar dat van haar hondje. Ze verfde het haar van haar geliefde hond blauw. We herhalen: blauw. Samen met haar hondje werd ze gespot in Los Angeles. Buren moesten twee keer kijken om zeker te zijn van wat ze zagen.

Hoewel er veel kritiek is op het verven van het hondje, meldden bronnen dat de verf compleet hondvriendelijk is. Ook vertelden ze dat er geen speciale reden is voor het verven, behalve dat Selena het vast een mooie kleur vindt.

Gordon doet heftige onthulling in zijn biografie

Eind deze maand verschijnt de biografie van Gordon. Afgelopen zomer liet hij al weten dat de biografie vol heftige onthullingen staat. De eerste hiervan is onlangs verschenen en bevestigd.

Hoewel Gordon er nooit een geheim van heeft gemaakt dat hij weleens drank en drugs gebruikt, vonden velen dit toch wel schokkend. De presentator vertelde het volgende over zijn drugsgebruik: "Ik ben soms thuis alleen in mijn eentje coke aan het snuiven, puur om het kutgevoel uit mijn lijf te krijgen." Ook vertelt hij in zijn biografie dat het gebruik van drugs soms zo erg was, dat hij er hartkloppingen van kreeg. "Ik stond onder de douche en dacht: ‘ik heb teveel genomen, ik geloof dat ik 112 moet bellen’. Ik had zoveel gesnoven dat ik er hartkloppingen van kreeg."

Bron: LINDA, Telegraaf, Beeld: ANP