Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's weekendtips

Nog niks gepland dit weekend?

Grazia's weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do's. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen in het weekend van zaterdag 17 en zondag 18 februari 2018.

Cocktails bij SUSHISAMBA

SUSHISAMBA heeft een nieuwe cocktailkaart met vijf nieuwe cocktails. Bedenker van de cocktails Richard Woods, hoofd Spirit & Cocktails development van SUSHISAMBA heeft onlangs een boek geschreven over cocktails genaamd "The Cocktail Guy" waarin hij uitleg geeft met allerlei recepten. Geen zin om zelf aan de slag te gaan? Dan weet je waar je moet zijn.

Waar: Max Euweplein 64 te Amsterdam

Wanneer: Iedere dag

Mexicaans eten bij Arriba Arriba

Met Arriba Arriba is er een nieuwe Mexicaanse spot in Amsterdam! Eerder brachten ze al een stukje Azië naar Amsterdam met Happyhappyjoyjoy. De taco’s worden gemaakt met authentieke Mexicaanse tortilla’s van Taiyari en gebakken volgens de methode van de oude Azteken. De toppings lopen uiteen, van crispy pescado met knapperige kool en limoen tot rib-eye met chimichurri en avocado of pulpo ‘octopus’ met zoete aardappel en ingelegde ui. Verder vind je op de kaart ook gezonde salades, tamales, rijkgevulde empanadas en andere bites als oesters en flautas. Voor- en hoofdgerechten bestaan niet, neem en proef vooral wat je wilt.

Waar: Rozengracht 114 te Amsterdam

Wanneer: Iedere dag van 12:00 tot 23:00

Smullen bij Basque Barra De Pintxos in De Foodhallen

De Foodhallen is weer een nieuwkomer rijker! De steeds wisselende pop-up stand heeft plaatst gemaakt voor een Spaanse twist. In de groene heuvels van Baskenland werd de pintxos ontdekt; in een oude tramremise vinden authentieke Baskische hapjes hun weg naar Amsterdam. Basque Barra De Pintxos is geopend in De Foodhallen! De pintxo is een tapasachtig gerechtje. Maar zeg dat nooit tegen een Bask. Die nemen dat woord voor hún pinxtos nooit in de mond. Je herkent het hapje aan zijn prikker of het broodje. En die van Basque Barra De Pintxos aan een lading belachelijk lekkere ingrediënten en typisch Spaanse smaken. Ready for a Spanish night?

Waar: De Foodhallen te Amsterdam

Wanneer: Iedere dag