Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Netflix als personal trainer? Het kan!

Wees eens eerlijk: hoe vaak sla jij een work-out in de gym over voor een avondje Netflixen?

Netflix als personal trainer? Het kan!

Wees eens eerlijk: hoe vaak sla jij een work-out in de gym over voor een avondje Netflixen? Juist. Een daar heeft Netflix iets ontzettend slims op bedacht. Met een paar handelingen kan je de streamingdienst namelijk gebruiken als personal trainer.

Personal Trainer

Je kunt zelf een doel instellen voordat je begint met je work-out. Als je achterloopt op dat doel, zal een door jou uitgekozen Netflix-karakter je motiverende woorden toespreken zodat je weer verdergaat. Als je tijdens het sporten ook een programma op Netflix kijkt (over multitasken gesproken!), pauzeert de Personal Trainer de show die je kijkt op de momenten dat je niet hard genoeg traint. “If you want to keep watching, you gotta keep moving”. Een slimme zet van Netflix, want als jij tijdens een cliffhanger aan het sporten bent, zul je doorgaan met bewegen om de volgende aflevering te kunnen bekijken.

Stappenplan

Om Netflix als jouw personal trainer te gebruiken, moet je wel een beetje handig zijn en verstand hebben van coderen; je moet het apparaatje dat als personal trainer fungeert namelijk zelf in elkaar zetten. Op deze website vind je een stappenplan. Trainen maar!

Lees ook: Deze Netflix-hack is geniaal

Bron: Marie Claire, Beeld: iStock