Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Viral: Meisje heeft belachelijke truc om vriend jaloers te maken

Gaat dit te ver?

Viral: Meisje heeft belachelijke truc om vriend jaloers te maken

Wat doe je als je denkt dat je vriend afspreekt met een ander meisje? Jada Venson wist er wel raad mee. Ze bedacht een plannetje om haar vriend stikjaloers te maken en zo zijn aandacht te trekken. Toch is niet iedereen te spreken over haar actie...

Bijzonder plan

Het plan? Het maken van een foto waarop het net lijkt alsof Jada mannelijk bezoek heeft. In je eentje gaat dat natuurlijk een beetje lastig, dus vroeg de tiener haar beste vriendin Mikayla om hulp. Zij trok een zwarte hoodie en een wijde broek aan en samen poseerden de vriendinnen voor de camera.

Mysterieuze 'man'

Vervolgens stuurde Jada de foto naar haar vriend Xander, die zich al snel afvroeg wie de mysterieuze man op de foto was. Nadat hij helemaal uit zijn stekker was gegaan, besloot het meisje toch maar de waarheid te vertellen. Of beter gezegd: te laten zien. Ze stuurde namelijk een foto waarop te zien is dat Mikayla zich heeft verkleed.

Viral

Jada deelde de foto's en een screenshot van het gesprek via Twitter en de reacties stroomden binnen no time binnen. Echter vond niet iedereen de actie grappig... "Als hij nog niet vreemdging, doet hij dat nu wel", "Wauw, wat slecht..." en "Dit gaat wel heel ver", zijn slechts een greep uit de reacties. Wat vind jij ervan?

Lees ook: Bizar! Vrouw was enorm jaloers op zus en vermoordt haar op gruwelijke wijze

Bron: Mirror, Beeld: Twitter