Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Britt Dekker reageert op bericht eetprobleem

Vanmorgen schreven we over Britt Dekker die eerder kampte met een eetstoornis. De blondine werd overspoeld met vragen en reacties - ook door haar familie. Nu reageert ze op alle ophef. “Hallo iedereen ik krijg verontrustende berichten van familieleden maar dit interview is in okt. afgenomen heb inmiddels n goede tussenweg gevonden. Overdag wortel en fruit en savonds n frietje met mayo. Het zal altijd kut blijven dat je dik wordt van wit brood maar das t leven…”, laat ze weten op Twitter.

Glennis Grace kruipt in de huid van Whitney Houston

Op vrijdag 5 oktober 2018, exact 24 jaar na het winnen van de Soundmixshow als Whitney Houston, staat Glennis Grace in de AFAS Live met Whitney, a tribute by Glennis Grace.

Met deze show zal een droom voor Glennis uitkomen. "Sinds ik klein ben, is Whitney Houston mijn inspiratiebron, mijn heldin, mijn grootste voorbeeld." Glennis voelt zich zeer vereerd en schrijft daar over op haar persoonlijke website: "Ik vind het heel bijzonder dat ik een show mag geven die volledig in het teken staat van deze fantastische zangeres. Dat ik een avond haar hits mag vertolken en mensen mag laten genieten van haar fantastische repertoire, geeft mij een heel bijzonder gevoel." Het concert zal een variatie zijn van nummers van Whitney, the woman herself. De kaartverkoop is gisteravond van start gegaan.

Valerio Zeno woont rechtszaak bij

Valerio Zeno vertoeft momenteel in San Francisco. De presentator is daar niet op vakantie, maar om te getuigen in een rechtszaak. 'Ongeveer een jaar geleden werd ik beroofd in San Francisco. Ze hebben nu de verdachte gevonden en ingerekend. Ik moet terugkomen om te getuigen tegen deze persoon in de rechtszaak', deelt hij mee op het social medium.

Bron: Beau Monde, Weekend, Telegraaf, Beeld: Instagram, Twitter, ANP