Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Rachel Hazes: "Ik ben heel trots op wat André heeft bereikt"

Na een ruzie en een lange tijd geen contact met elkaar te hebben, was de hereniging van André Hazes en moeder Rachel kerstavond vorig jaar eindelijk daar. Nu vertellen de twee er alles over een nieuw seizoen 'André Hazes: Ik haal alles uit het leven'.

Gisteravond zien we een fragment waar beiden op de verjaardag van neef Djarno waren (tourmanager van Dré en beste vriend) en hun moment voor de camera pakten om over de bijgelegde ruzie te praten. André had het best zwaar toen hij geen contact met zijn moeder had, vertelt hij terwijl hij een arm om zijn moeder heen slaat. “Ik denk dat wij in de periode dat we geen contact hebben gehad, altijd behoefte hebben gehad aan elkaar. Dat is ook logisch: je hebt één moeder en dat is heilig.”

Ook Rachel vertelt met een grote glimlach hoe blij ze is dat haar zoon weer in haar leven is: “Ik ben echt heel gelukkig.” Daarnaast zegt ze enorm trots te zijn op wat André heeft bereikt én dat Dré best veel op zijn vader lijkt. “Ja, hij lijkt veel op de ouwe. Wat gein maken betreft en het creatieve natuurlijk, Dré schrijft zijn eigen teksten, net als André deed.”

Herenigd ❤️ @andrehazes ik haal alles uit het leven | morgen | 20.30

Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) op

Bella Hadid reageert op hereniging The Weeknd

Model Bella Hadid (21) en zanger The Weeknd, oftewel Abel Tesfaye (28), gingen in november 2016 uit elkaar na iets meer dan een jaar daten. Hun veeleisende werkschema's waren naar verluidt de oorzaak van de split, hoewel geen van beiden heeft bevestigd wat er toen is gebeurd. Fans van het ex-koppel werden gek toen er geruchten gingen dat het paar de hele avond aan het zoenen was op Coachella afgelopen weekend. Nu reageert Bella op haar 'romance' met The Weeknd.

Luuk Ikink maakt geslacht tweede kindje bekend

Luuk wordt voor de tweede keer vader, tijdens RTL Boulevard maakte hij bekend dat ze deze keer een meisje verwachten. "We hebben twee weken geleden een pretecho laten doen. We krijgen een meisje." Wanneer de kleine wordt verwacht, is nog niet bekend. In 2015 werd hij vader van zijn zoon, Lieuwe.

Benne we weer! @rtlboulevard

Een bericht gedeeld door Luuk Ikink (@luukikink) op

Beeld: Instagram, Bron: Marie Claire, Beau Monde, Weekend,