Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?



​​​​​Sunnery James showt afgetraind lijf

Doutzens lichaam is voor velen to die for, maar ook Sunnery heeft een strakke lijn. De dj siert de cover van Men's Health waarop hij met ontbloot bovenlijf poseert. Looking good, Sunnery!

OG3NE komt met kledinglijn

De gezusters Vol kunnen alles. Niet alleen hebben ze stuk voor stuk een prachtige stem, maar ze blijken ook nog eens gevoel voor mode te hebben. Lisa, Amy en Shelley komen binnenkort namelijk met een eigen kledinglijn.

De dames zien er zowel op het podium als in het dagelijks leven altijd enorm glamorous uit. Nu het drietal met een eigen kledinglijn komt, belooft dat dan ook veel goeds. Wat we precies kunnen verwachten, dat houden de zangeressen nog even voor zichzelf. Wel laat het drietal los dat hun fans iets kunnen gaan verwachten op de speciaal voor hen georganiseerde fandag.

Miss Montreal weer verliefd?

Sanne Hans aka Miss Montreal heeft maar kort van haar vrijgezellenbestaan kunnen genieten. Een paar weken geleden liet ze weten dat zij en Daniel Smit uit elkaar zijn. Een foto die ze op Instagram deelt, doet vermoeden dat ze weer in love is. Op het beeld is te zien hoe de blondine een kus krijgt van een man die luistert naar de naam Lex Donse.

Beeld: Instagram, Bron: Beau Monde, Shownieuws, Instagram