Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Het bewijs dat Kourtney zwanger is van de vierde?

Fans weten het in ieder geval zeker.

Het bewijs dat Kourtney zwanger is van de vierde?

What?! Is Kourtney Kardashian zwanger van baby nummer 4? Fans wisten het zeker nadat ze afgelopen weekend een foto op Instagram plaatste met de tekst 'Baby shower'.

Roze

Afgelopen weekend was Kourtney volledig gehuld in een roze pak toen ze de auto instapte naar een 'baby shower'. Na het plaatsen van deze tekst wisten fans het zeker. Ze is zwanger en heeft met haar kledingkeuze meteen ook het geslacht bekend gemaakt.

Verwarrend

Hoewel de realityster een relatie heeft met Younes Bendjima, zou het tussen de twee niet heel goed gaan. Begin deze maand ontvolgde ze Younes op Instagram. Vervolgens plaatste het model op zijn beurt weer verwarrende teksten op social media als "Het voelt goed om niet meer op je mobiel te kijken en meer te kijken naar wat er gaande is op de wereld. Probeer het ook eens. Ook al is het maar voor een dag."

Zes kinderen

Het zal niet de eerste keer zijn dat de geruchten gaan dat de 38-jarige opnieuw zwanger is. In het verleden - en zelfs na de breuk met Scott Disick - heeft ze duidelijk gemaakt nog meer kinderen te willen. "Ik zie mezelf wel met zes kinderen. Ik weet alleen niet wat God's plan is", vertelde ze eerder aan Cosmopolitan. De grote vraag blijft dus voor alsnog: is ze zwanger of niet?

Lees ook: Rob Kardashian duikt op en is enorm afgevallen

Bron: Life & Style, Beeld: Getty, Instagram