Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Riverdale dames flink gephotoshopt

Oh my...

Riverdale dames flink gephotoshopt

In Hollywood ontkom je er niet meer aan: Photoshop. Elk magazine maakt gebruik van het feit dat celebs bewerkt kunnen worden. De Filippijnse Cosmopolitan sloeg hier echter zo erg in door, dat de Riverdale dames schrokken van hun eigen (bewerkte) foto's.

Self-love

In een interview met Elite Daily reageert Lili Reinhart op de flink gephotoshopte foto's van haar en medespeler Camila Mendes, die te zien waren in de Filippijnse Cosmopolitan. Ze vertelt dat ze het verschrikkelijk vindt dat dit het beeld is dat in de media komt. Beide actrices zijn juist heel erg open over self-love en acceptatie van je eigen lichaam. Dit maakte de extreme Photoshop dan misschien ook wel nog kwalijker.

Op Instagram Stories liet Lili foto's zien van zichzelf en Camila. Op de eerste foto's van de actrices zijn de 'echte' foto's te zien en op de tweede foto's zie je duidelijk dat hun middel enorm is gephotoshopt. "Dit ben ik tijdens de Cosmo's shoot in Februari," en "Dit is hoe mijn middel is gephotoshopt voor Cosmo Philippines", plaatste Lili bij haar foto. Vervolgens plaatste ze dit ook over haar collega.

Geen werkelijkheid

Ook Camila was niet te spreken over haar gephotoshopte waist. Ze plaatste zelf daarom ook nog een story op Instagram waarin ze vertelt dat ze zich niet gerespecteerd voelt en dat ze wil dat volgers zien dat de gephotoshopte beelden niets met de werkelijkheid te maken hebben.

Lees ook: Is Millie Bobby Brown binnenkort te zien in Riverdale?

Bron: Elite Daily Beeld: Instagram, Getty