Maak kans op een paar Timberland schoenen!

Win, win, win!

Lees ook

Timberland gaat de barricades op. Vrouwen moeten kunnen zijn wie zij willen zijn en met de campagne #dontcallme strijdt ’t merk voor de individualiteit van de vrouw. En om dat te vieren, maak jij kans op een paar schoenen.

Timberland-vrouwen

Individualiteit en eigenheid, ook influencers Louise Follain en Rebecca Laurey vinden dat heel belangrijk. Ze willen beoordeeld worden op hun skills en kwaliteiten en niet gelabeld worden door oppervlakkige waarnemingen van anderen. Zij zijn echte Timberland-vrouwen.

En echte Timberland-vrouwen houden van echte Timberland-schoenen. Zo zijn de Berlin Park oxfords wat Louise betreft de perfecte schoenen voor het tussenseizoen. Ze ogen fris, mede door de witte plateauzool, en het zachte suède omsluit de voeten als een tweede huid. Rebecca gaat, zodra de zon schijnt, voor de Los Angeles Wind sandalen. Stijlvol en toch aangenaam om te dragen, de perfecte combinatie.

De Berlin Park oxfords en de LA wind sandalen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals pastelroze of zilver.

Louise Follain in de Berlin Park oxfords & Rebecca Laurey in de Los Angeles Wind sandalen

Win, win, win!

Timberland geeft drie paar van beide schoenen weg! Vul onderstaand winformulier in om mee te doen en vergeet niet de schoen die je wil winnen (Berlin Park sneakers of LA Wind sandalen) en je maat te noteren bij 'opmerking'. De kleur die je wint wordt een verrassing. Good luck!

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken!

Laatste nieuws

Zie ook