Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Johnny de Mol zet tattoo voor zoon

Kersverse vader Johnny geniet op zijn blauwe wolk. Hij is zo gelukkig met zijn zoontje, dat hij meteen een tattoo voor heeft laten zetten. "Nieuwe tattoo voor mijn zoon!" jubelt hij op Instagram.

Olcay Gulsen wil strakke buik

De zomer komt eraan en dat zorgt ook bij Olcay voor paniek. Ze is als een speer de sportschool ingedoken, maar het gaat niet zoals ze had verwacht. "Ik ben onlangs begonnen met het trainen van mijn buikspieren, maar ik zie nog geen resultaat... Iemand nog tips? Ik heb een summerbody nodig!" luidt het onder de foto. En dat terwijl ze er op de foto toch al echt geweldig uitziet!

Enorme nektattoo voor Birgit Schuurman

Birgit Schuurman deelt op Instagram een foto met enorme nektattoo. Wait, what!? Dat is wel een hele stoere look... Maar geen zorgen, hij is niet echt. De creatie is voor de nieuwe film waar ze in speelt.