Heftig: kind getraumatiseerd na K3 show

Moeder Ilse eist haar geld terug.

Lees ook

De 3-jarige Pippa kreeg tijdens een show van K3 de schrik van haar leven. Iets wat je niet heel gauw verwacht van de meidengroep, toch? De kleine Pippa vond de show zo eng, dat ze eerder de zaal verliet met haar moeder. Moeder Ilse Wasser laat het hier niet bij zitten en eist haar geld nu terug.

Maandenlang naar uitgekeken

Afgelopen weekend was het eindelijk zover: K3 trad voor de eerste keer op in Nederland met hun nieuwste show. Een moment waar veel meisjes maandenlang naar uitkijken. Ook de kleine Pippa kon niet wachten. "Toen ze wakker werd, begon ze al te stralen", vertelde Ilse afgelopen weekend aan Omroep Brabant. Helaas was dit voor korte duur en konden moeder en dochter de show niet afkijken.

De mottige mot

De boosdoener van de show was 'de mottige mot'. Volgens Ilse kwam er tijdens de show een 'eng monsterachtig ding met een heel harde stem en een enge bulderende lach' tevoorschijn. De meiden van K3 gaan in de show de strijd met het beest aan. Een heldhaftige scene? Volgens Ilse absoluut niet. "Ik vind het heel erg dat dit haar zo bang heeft gemaakt."

Klachten

De avond na het optreden had haar dochter meteen last van nachtmerries. Ook vertelde Ilse erbij dat het haar de grootste moeite heeft gekost Pippa ervan te overtuigen dat de mottige mot niet echt bestaat. "Ik ben boos omdat wij in onze opvoeding rekening houden met spannende televisiebeelden en onze dochter niet zomaar blootstellen aan zaken waar zij nog veel te jong voor is." Ze heeft het geld voor de tickets dan ook teruggevraagd en denkt dat ze niet de enige zal zijn. "Er zijn veel meer ouders vroegtijdig weggegaan."

Lees ook: O my, deze K3-tekst is niet zo onschuldig als je denkt…

Bron: Omroep Brabant Beeld: YouTube, ANP

Laatste nieuws

Zie ook