Zien: de Songfestivaloutfit waar iedereen het over heeft

Wauw!

Gisteren was het dan eindelijk zover: de finale van het Eurovisie Songfestival vond plaats. Dit jaar was Lissabon de stad waar kandidaten hun land mochten vertegenwoordigen. Hoewel het lied zelf eigenlijk nog steeds wel het belangrijkst hoort te zijn, doen de deelnemers er alles aan een spektakel neer te zetten. We kunnen wel zeggen dat dit ook dit jaar weer is gelukt. Neem bijvoorbeeld Elina Netsjajeva uit Estland en haar bijzondere kledingkeuze waar iedereen het nu over heeft. Wow…

Paniek

De zangeres droeg gisteravond een wel heel bijzondere jurk waar een hele lichtshow op werd geprojecteerd. Waar de zangeres gisteren shinede in de prachtige, enorme jurk, blijkt nu dat er toch heel wat paniek is ontstaan rondom deze jurk. De jurk, die oorspronkelijk 'slechts' een paar honderd euro kostte, bleek voor de projectoren toch iets duurder uit te vallen. Zo'n 65.000 euro. Oeps!

Social media

Hoewel de jurk toch iets duurder werd dan verwacht, was het wel een van de meest besproken outfits van de avond. Zo was het internet gisteren in de ban van de bijzondere jurk. Kijk mee naar het optreden én de reacties op social media.

Lees ook: Twitter gaat los op awkward moment Eurovisie Songfestival

Bron: Out.tv, NU.nl Beeld: ANP, YouTube

Laatste nieuws