De waarheid achter babyfoto's van tweeling Beyoncé en JAY-Z

Hebben Bey en Jay Z ons voor de gek gehouden?
De waarheid achter babyfoto's van tweeling Beyoncé en JAY-Z

Heel de Beyhive stond eerder deze week volledig op zijn kop toen Beyoncé en JAY-Z tijdens hun On The Run II tour na bijna een jaar eindelijk een nieuwe foto van hun tweeling deelde. Of was het allemaal nep?

Fake

Op de foto's hadden zowel mama Bey als vader Jay de tweeling Sir en Rumi in hun armen. Het publiek in Cardiff reageerde dolenthousiast en dat is begrijpelijk, want sinds de geboorte van de tweeling in juli vorig jaar had de familie Carter geen nieuwe foto's meer met de buitenwereld gedeeld. De foto zie je hier.

We verontschuldigen ons dan ook alvast voor deze mededeling: de überschattige foto's van de tweeling zouden heel erg fake zijn. Een woordvoerder van het stel heeft naar verluidt laten weten dat het niet Sir en Rumi zijn op de foto.

Privacy

Het celebrity couple zou erg beschermend zijn over hun kroost en zou, met uitzondering van Blue Ivy, dan ook geen foto's van hun kinderen naar buiten willen brengen. Dat zou de woordvoerder gezegd hebben. Het gerucht gaat dat het stand in kindjes zijn.

Wat denk jij, zijn we voor de gek gehouden?

Lees ook: Katjing! Beyoncé laat geld flink rollen

Bron: Cosmopolitan Beeld: Twitter, Getty

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f72de88c2622', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });