Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

O my... Justin Bieber is officieel weer off the market!

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Behati Prinsloo deelt eerste foto dochtertje Gio Grace

Ze mag dan wel al vier maanden oud zijn, een foto van haar bleef lange tijd uit. Behati en haar hubby Maroon 5-zanger Adam Levine zijn wat hun dochters betreft erg beschermend over hun kroost. Ook oudste dochter Dusty Rose werd pas aan de wereld voorgesteld, toen Adam een roze ster kreeg op de Hollywood Boulevard. Ter ere van Vaderdag besloot het Victoria's Secret-model haar volgers nu ook kennis te laten maken met haar jongste telg. En wat is het een schatje!

Justin Bieber zoenend gespot met Hailey Baldwin

De twee zijn hun ex-liefjes Selena Gomez en Shawn Mendes overduidelijk snel vergeten. Nadat ze vorige week weer met elkaar werden gespot, zijn Justin en Hailey nu ook zoenend op de kiek gezet. De twee lijken elkaar dan ook weer helemaal te hebben gevonden. Eerder hadden de twee al een relatie in 2016. Deze liep echter op de klippen door alle aandacht die erbij kwam kijken en de tour die Justin destijds gepland had staan. Fingers crossed dat de twee nu wél hun weg weten te vinden met elkaar...

John Legend zet kolvende Chrissy Teigen op de kiek

Het mocht gisteren dan wel Vaderdag zijn, sommige dingen gaan nou eenmaal gewoon voor. Chrissy nam manlief John mee op date night, maar had eerst nog wat mommy duties op de planning staan. En dus werd er vlak voor vertrek in de auto nog even gekolfd voor baby Miles. Een bijzonder moment dat de zanger maar al te graag op camera vastlegde. "Ik weet dat het Vaderdag is enzo, maar mijn vrouw is gewoon geweldig. Ze neemt me mee uiteten, maar houdt zich ondertussen ook aan haar mommy duty", aldus John.

Bron: TMZ Beeld: Instagram, Getty