Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Waarom iedereen het over het tweede kampvuur van Temptation Island VIPS heeft

Confusing!

Waarom iedereen het over het tweede kampvuur van Temptation Island VIPS heeft

It's friday en dat betekent een kleine recap van de laatste aflevering van Temptation Island VIPS. Na een dramatisch eerste kampvuur was het gisteren tijd voor de tweede. En die was toch een tikkeltje teleurstellend...

Drama

Waar de tranen bij het eerste kampvuur nog rijkelijk vloeiden, was het level qua drama dit keer toch stukken minder. En dat heeft hoogstwaarschijnlijk zo z'n redenen.

We mean, er was beeldmateriaal genoeg om de boel flink op zijn kop te zetten, maar toch kregen de kandidaten slechts één of maximaal twee beelden voorgeschoteld. Dit was vooral het geval bij Rosanna en Niels, waarbij vooral zijn beelden erg soft waren. Maar ook de scène waarbij Rowena in tranen uitbarstte en de gevaarlijke uitspraken van Ruud bleven dit keer allemaal achterwege.

Alex

Gelukkig maakte de terugkomst van Alex de aflevering nog enigszins spannend. Want ondanks dat de Haagse blondine hem eerst zo snel mogelijk weg wil hebben, draaide ze na het kampvuur volledig bij en lijkt Alex opeens meer dan welkom.

Al denkt liefje Niels daar natuurlijk anders over. Ook al lijkt ook hij heel snel een echte misstap te begaan. Nadat hij tijdens het kampvuur besloot dat zijn relatie over en uit was, vond Niels het zichtbaar geen probleem dat Fabiola bij hem wilde slapen.

Dat belooft alleen maar veel juicyness voor de volgende aflevering dus. Enne, het ziet ernaar uit dat deze stukken spannender wordt dan die van gisteren. We zijn benieuwd!

Lees ook: Deze Temptation VIPS-verleidster zat in GTST

Beeld: Temptation Island VIPS