Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Estelle reageert op de geruchten rondom haar nieuwe liefje.

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Estelle Cruijff heeft toch géén nieuwe lover

Gisteren schreven verschillende media dat Estelle weer verliefd zou zijn, omdat er foto's van haar zijn opgedoken met een onbekende man. De socialite geniet op dit moment van een heerlijke vakantie op Ibiza en daar mag een man natuurlijk niet bij ontbreken. De twee zouden volgens weekblad Weekend niet van elkaar kunnen afblijven en stapelverliefd ogen (benieuwd naar de kiekjes? Je ziet ze *HIER*) maar Privé heeft Estelle gesproken: "Het is weer allemaal gedoe om níks! De man die op die foto’s op het strand gewoon gezellig een arm om me heen slaat, hoort bij een vriendengroep die ik al jaren ken en die ik elk jaar tijdens mijn vakantie zie. Ik heb gewoon één leuke middag met ze gehad en nu zijn ze alweer weg. Het zijn Italianen die ik ook wel in Londen tref, waar ze veel zijn, maar een relatie? Welnee, daar is geen sprake van!” Geen nieuw liefje dus, wel een zonnige vakantie op Ibiza! Ook prima Estelle...

Zien: Sonja Bakker showt strakke lichaam

Sonja Bakker is op vakantie met haar vriend, vastgoedman Barry van Suijdam. En wat zien we daar? Sonja heeft gewoon een killerbody! Ja, die vrouw weet inmiddels wat wel of niet gezond is. Ze meldt op haar Instagram dat ze een gek avondje achter de rug heeft, we zijn toch wel benieuwd wat ze heeft gedaan... Helemaal gezien haar spannende pakje. Ook nieuwe vlam Barry droeg z'n overhemd speciaal open voor een dol avondje uit. What happens on Ibiza, stays on Ibiza...

Cardi B verft haar in kleur Lamborghini

Cardi B heeft haar haar geverfd, zodat haar coupe bij haar nieuwe auto kleurt. De rapper liet haar blauwe lokken onlangs zien tijdens een bezoekje aan Kris Jenner en Kim Kardashian, dat op Instagram werd vastgelegd. Haar haarstylist laat aan Refinery weten dat Cardi hem specifiek om de kleur van haar nieuwe Lamborghini vroeg. "Ze had hem net gekregen en zei: Cliff, ik moet die kleur hebben, zo blij was ze ermee. Ik heb vier verschillende verfkleuren gemixt om het precies zo te krijgen als ze wilde." Cardi en haar vriend Offset, rapper van trio Migos, kochten eind vorige maand matchende Lamborghini's om de geboorte van hun dochter Kulture te vieren. Op Instagram toonde Cardi de peperdure auto's, naast haar blauwe poseerde Offset voor een groen exemplaar.

De 25-jarige kan zelf overigens niet in haar auto rijden: Cardi heeft geen rijbewijs. Maar dat deert de rapper niet, zo liet ze in een video op YouTube weten. "Als ik rap over het bezitten van een Lambo, dan zal ik een f**king Lambo bezitten", zei ze daar, verwijzend naar haar hit I Like It. "Het interesseert me niets dat ik geen rijbewijs heb." In het filmpje liet ze ook het bonnetje zien van de bolides. Ze legde ruim een half miljoen dollar (470.000 euro) neer bij de dealer.

Bron: Beau Monde, Panorama Beeld: Instagram, ANP