Vriend Monica Geuze had moeite met monogamie

En hij vertelt ook gelijk hoe hij Monica ontmoet heeft.

Lees ook

Lars Veldwijk is hartstikke gek op zijn liefje Monica Geuze. Op dit moment zou hij zich dan ook geen andere vrouw in zijn leven kunnen voorstellen. Al was dit vroeger weleens anders…

Monogamie

De profvoetballer vertelt in een openhartig interview met Glamour dat hij back in the days nog weleens moeite had met monogamie. "Ik moet toegeven dat ik weleens moeite heb gehad met monogaam zijn. Maar als je eenmaal beseft wat je thuis hebt, dan kun je heel goed monogaam zijn.”

Relatie

En dat laatste realiseert-ie zich met Monica maar al te goed. De twee zijn inmiddels twee jaar – met uitzondering van een korte breuk – samen en dolgelukkig met hun kinderen Mason (uit een eerdere relatie van Lars) en Zara-Lizzy. Toch geeft de voetballer toe dat-ie niet verwacht had dat het allemaal zo snel zou gaan. Integendeel zelfs. De voetballer kwam voor Monica uit een relatie van zeven jaar, waarna hij eigenlijk even rust en tijd voor zichzelf wilde nemen.

Toch was dat plan al snel van de baan toen hij de vlogster tegenkwam. "We hadden elkaar al eens ontmoet in het Amsterdamse restaurant Izakaya. Er was toen wel een soort spanning tussen ons, maar we hadden allebei een relatie, dus daar hebben we, heel netjes, niks mee gedaan. Na twee jaar kwamen we elkaar weer tegen. Ze deed net of ze niet meer wist van Izakaya, maar volgens mij wist ze heel goed hoe het zat, haha.” And the rest is history!

Lees ook: Monica Geuze reageert voor het eerst op alle negativiteit rondom het geven van flesvoeding

❤️

Een bericht gedeeld door Monica Geuze (@monicageuze) op

Bron: Telegraaf Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook