Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Avril Lavigne is back!

Avril Lavigne is terug van weggeweest. Twee weken geleden plaatste ze een video waarin ze een muziekclip aan het opnemen is. Hint, Hint. En nu verschenen er op haar feed de woorden Head Above Water, de titel van het nummer dat ze als eerste uit gaat brengen. Ze schreef een brief aan haar fans waarin ze vertelt dat het inmiddels vijf jaar geleden is dat ze voor het laatst een single uitbracht. Afgelopen jaar heeft ze ziek thuis gezeten vanwege de ziekte van Lyme. Maar ondanks dat, heeft deze stoere chick niet stil gezeten. Het nummer Head Above Water schreef ze vanuit haar bed.

De achterliggende gedachte van dit nummer is heftig. "Ik voelde me alsof ik aan het verdrinken was. Alsof ik onder water ging en ik naar lucht moest happen. Alsof ik in een rivier was die mij in een stroming meetrok. Niet in staat om te ademen...", legt ze uit. Het nummer komt op 19 september uit.

Dirty Dancing weer te zien op het witte doek

Heel leuk nieuws: vanaf aankomende vrijdag kun je de meest romantische film ooit bekijken op het witte doek. Even wegzwijmelen bij de love story van Baby en Johnny. Dat de film vanaf vrijdag weer te zien is in de bioscoop, is ter ere van acteur Patrick Swayze (speelt Johnny, de dansleraar) die negen jaar geleden overleed. Toen de film in 1987 verscheen, was het een regelrechte hit. Nu, 29 jaar later, nog steeds.

Disney-ster gearresteerd vanwege geladen pistool

Disney-ster David Henrie, ook wel bekend als Justin van Wizard of Waverly Place, is vanochtend gearresteerd op de luchthaven van Los Angeles vanwege het bezit van een geladen pistool. De acteur plaatste op Instagram een foto met een uitleg: "Ik neem mijn verantwoordelijkheid voor de situatie bij LAX vandaag. Ik heb mijn legale pistool onopzettelijk meegenomen die ook geregistreerd staat op mijn naam. Het spijt me voor de problemen die het heeft veroorzaakt, maar ik ben dankbaar voor de inspanningen van TSA bij het betrekken van de veiligheidswetten, voor hun vriendelijkheid en professionaliteit gedurende dit proces."

Beeld: Getty