Hollywood Breakfast

Rise & shine!

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Justin Theroux openhartig over scheiding met Jennifer Aniston

De Girl On The Train-acteur heeft voor het eerst openheid gegeven over zijn breuk met Jennifer Aniston. De 47-jarige acteur noemt het op de klippen lopen van zijn huwelijk met de 49-jarige Friends-ster hartverscheurend.

"Het goede nieuws is dat het waarschijnlijk de meest – ik kies mijn woorden zeer zorgvuldig – zachtaardige breuk was omdat er geen vijandigheid was", legt Justin uit aan The New York Times. De acteur had het nog het moeilijkst met de manier waarop de media en het publiek naar de scheiding keken. "Dit zijn slechts kleine gebeurtenissen die plaatsvinden. Maar alles voelt als tien op de schaal van Richter als je de koppen maar groot genoeg en sappig maakt."

Hij probeert de boel dan ook te relativeren. "Nogmaals, geen van beiden is dood en geen van beiden wil bijlen gooien naar de ander. Het is meer vriendschappelijk. Het is saai, maar we respecteerden elkaar genoeg om het zo pijnloos te maken als mogelijk."

Drake zegt sorry tegen fans

Nadat hij zijn concerten van afgelopen weekend in Miami afzegde, heeft Drake hiervoor nu publiekelijk excuses gemaakt. De rapper liet via Instagram weten 'dat hij ziek was geworden en nog nooit zoiets eerder meemaakte'. "Ik wil zeggen hoe erg het me spijt dat de twee shows in Miami niet zijn doorgaan.".

Hij vervolgde: "Eerder zijn er weleens shows afgezegd vanwege productionele problemen, maar dat is nu niet het geval. Ik vind het vreselijk om mensen teleur te stellen die speciaal hiervoor naar Miami zijn toegekomen. Ik wil hierbij ook mijn dank uitspreken naar de twee artsen en de zuster die zich urenlang voor mij hebben ingezet om me beter te maken. Miami verdient een optreden dat voor 100% klopt en dat ga ik ook geven als ik hier terugkom."

Serena Williams over vriendschap met Meghan Markle: 'We zijn heel close'

De vriendschap tussen Meghan en Serena is volgens de tennisster een hele bijzondere. De hertogin van Sussex en de 23-voudige grandslamwinnares appen elkaar bijna dagelijks en zijn elkaars steun en toeverlaat geweest de afgelopen maanden. Dit vertelde Serena in een interview met het Australische tv-programma The Project.

"Ik heb haar vanmorgen nog ge-app't. We kennen elkaar al heel lang maar met name de laatste maanden zijn we heel close geweest," aldus Serena. De tennisster was samen met haar man Alexis Ohanian aanwezig bij het huwelijk van Meghan en prins Harry op 19 mei, wat zeer veel indruk op haar maakte.

"Ik had het gevoel onderdeel te zijn van een stuk geschiedenis. Over een paar jaar kijken we hierop terug en dan besef je dat dit een moment is dat niemand ooit vergeet. De hele dienst was prachtig, maar om mijn vriendin zo gelukkig te zien was het allermooiste."

Bron: BuzzE Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook