Brute overval Kim Kardashian krijgt bizarre nasleep

Ai...

Lees ook

Het is alweer twee jaar geleden dat Kim Kardashian in haar appartement in Parijs werd beroofd. Inmiddels is er steeds meer bekend over brute roofoverval.

Alleen

De realityster was op het moment van de roof alleen in het huis, en werd door de dieven bruut vastgebonden en in de badkamer opgesloten. Ook werden haar sieraden meegenomen.

Lees ook: Kim Kardashian onder vuur om 'bad parenting'

Bodyguard

Haar zussen waren op het moment van de overval uit in Parijs en namen Kims vaste bodyguard Pascal Duvier met hen mee. En hoewel de realityster hem niks kwalijk neemt, denkt de verzekeringsmaatschappij daar anders over. De voormalige bodyguard van Kim is namelijk aangeklaagd voor zes miljoen euro. Volgens TMZ zou hij veel steken hebben laten vallen. Zo was er niemand in de buurt van Kim die haar goed kon beschermen, werkte de intercom bij de deur niet en was het slot van de voordeur van het complex kapot.

Kim en hubby Kanye namen een maand na de overval overigens afscheid van Pascal. Ondanks dat ze in vier jaar tijd erg close met hem zijn geworden, besloot het stel, vooral voor hun kinderen, de beveiliging flink omhoog te schroeven.

Bron: Daily Mail Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook