Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Meghan & Harry gaan de opvoeding van hun kindje helemaal anders doen

Ze varen hun eigen koers

Meghan & Harry gaan de opvoeding van hun kindje helemaal anders doen

In het voorjaar komt er een nieuwe royal baby aan, en prins Harry (34) en duchess Meghan Markle (37) denken nu alvast goed na over de opvoeding van Baby Sussex.

Eigen koers

Hun royal baby mag dan wel geen prinsje of prinsesje worden (maar een earl of een lady), maar mooi wel dat de spotlights fel op hem of haar zullen schijnen. Hoog tijd dus voor papa en mama om een game plan te maken voor hoe ze hun koninklijke spruit groot gaan brengen. Maar insiders zijn het over een ding eens: Meghan en Harry willen vooral hun eigen koers varen. Als ze het tenminste eens kunnen worden over wat dat dan precies betekent.

Oeps: verklapt wanneer Meghan Markle zal bevallen

Ondekbaar

In hoofdlijnen staan de neuzen van de Sussexjes dezelfde kant op. Meghan en Harry willen allebei al jaren dolgraag kinderen en zijn vastberaden hun kindje (en eventuele volgende kiddies) op te voeden als een moderne, weklustige royal. Je kind snel laten zien dat er meer is dan het gouden kooitje, is daarbij het devies.

En laat uitgerekend Harry’s moeder Diana daar nou een voorvechter van zijn geweest. Diana liet haar kinderen allerlei, toen nog, ongehoorde dingen doen: ze droegen spijkerbroeken en baseballpetjes, aten bij McDonald’s, bezochten pretparken, staken hun tong uit naar fotografen. Ze was ook de eerste royal die buiten de paleismuren beviel (van de toekomstige koning nog wel!), koos zelf de namen én scholen voor haar zoons uit, en huurde een nanny in zonder goedkeuring van de queen.

Zien: Meghan Markle showt vol trots haar babybump

Nanny-situatie

Meghan mag dan nog maar twaalf weken op weg zijn, mooi wel dat ze al stevig haar ideeën heeft over de opvoeding van haar oogappeltje. Namelijk, is een nanny wel nodig? En dat is dus niet precies zoals Harry zelf is opgevoed. De twee zijn het dus nog helemaal niet eens over de nanny-situatie. Die is wél nodig, meent Harry. Meghan intussen, zou stevig pleiten om die job aan haar moeder Doria te geven.

Het hele verhaal lees je in de nieuwe Grazia die nu in de winkel ligt!

Lees ook: Zien: op deze foto verklapte Meghan Markle eigenlijk al haar zwangerschap