Gisele Bündchen klapt uit de school over vertrek Victoria’s Secret

"Ik voelde me steeds minder op mijn gemak..."

Lees ook

Deze maand verzamelen alle Victoria's Secret Angels zich weer voor de Victoria's Secret Fashion Show. Gisele Bündchen liep jarenlang de beroemdste lingerieshow ter wereld, maar koos er in 2006 voor om haar vleugels aan de wilgen te hangen. Over de reden hield ze altijd haar lippen stijf op elkaar. Tot nu…

Catwalk

Ondanks dat ze op Instagram regelmatig kiekjes deelt in bikini, voelde Gisele zich niet meer op haar gemak om in pikant ondergoed te paraderen. "De eerste vijf jaar vond ik het prima om model te staan voor lingerie. Maar met de tijd voelde ik me steeds minder op mijn gemak als ik in een bikini of string over de catwalk moest. Geef me een staart, een cape, vleugels, alles is goed als ik me maar een beetje kan bedekken."

Lees ook: Gisele Bündchen onthult na 9 jaar eindelijk haar trouwjurk

Papiertjes

Toen ze twaalf jaar geleden opnieuw een contract onder haar neus kreeg geschoven, besloot ze op een bijzondere manier te checken of ze nog wel door wilde gaan. "Ik schreef op twee papiertjes de woorden ’ja’ en ’nee’. Ik verfrommelde de papiertjes en deed ze in een leeg theeglas. Ik sloot mijn ogen en besloot dat het papiertje dat ik zou kiezen de enige juiste beslissing zou zijn.” Tsja, zo kan het natuurlijk ook!

Bron: Telegraaf Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook