Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De nieuwe extra dikke Grazia ligt in de winkel!

Get it while it's hot!

De nieuwe extra dikke Grazia ligt in de winkel!

Good morning! De nieuwe, extra dikke Grazia ligt twee weken in de winkel en Olcay Gulsen siert de cover.

Deze week:

* Met de komst van het genderneutrale paspoort is een grote stap gezet in de acceptatie van mensen die genderneutraal door het leven gaan. Roos/Thorn (23) is non-binair en breekt met het project GenderRevolutie een lans voor iedereen die zich noch man noch vrouw.

* Corduroy, ook wel rib uweel, is je nieuwe fashion friend. Shoppen maar!

* Een nieuwe column van Sylvie Meis: "Ik moest flink uit mijn comfortzone stappen"

* In gesprek met Olcay Gulsen: "Het is oké om te vallen en weer op te staan"

* Het gezicht van Pinko, een lmrol, Victoria’s Secret- vleugels én een beroemd liefje: Stella Maxwell heeft het allemaal. Maar dat succes kwam niet zomaar.

* Uit onderzoek blijkt dat een op de vier Nederlanders weleens buiten de deur snoept. "Terwijl ik in zijn bed lag, had mijn date sex op de trap."

* Met Sinterklaas en de Kerstman in aantocht, is het cadeauseizoen officieel begonnen. Wij verzamelden alvast de fijnste presentjes voor hem, haar en jezelf.

* Ontwerpers sturen steeds vaker influencers in plaats van modellen de catwalk op. Betekent dit het einde van een tijdperk?

* De look die iedere internationale make-up-pro dicteert dit seizoen is mat. Niet braafjes mat, nee, de statement-versie! This is how you do it.

* Ingeschreven voor een run, maar nog geen meter hardgelopen? Zo ren je in 5 weken 5 kilometer, en houd je het nog leuk ook.

* Onlangs startte de reallife-serie Rossana Kluivert: On A Mission, waar in we zien hoe haar droom werkelijkheid wordt. Wij spraken haar.

* Grazia’s Sara Madou duikt dieper in de ecofriendly holidays.

Natuurlijk lees je nog veel meer showbizz-, fashion-, beauty-, en lifestylenieuws. Dus get it while it's hot!

Meteen kopen of abonneren? Klik HIER.