Zien: je herkent Jamai Loman niet meer terug

Wow, wat ziet-ie er anders uit!

Lees ook

Je herkent Jamai Loman bijna niet meer terug! De zanger is voor een compleet nieuwe look gegaan en na zijn niertransplantatie is hij ook enorm afgevallen.

Onvermijdelijk

Jamai gaat weer gezond door het leven. Twee maanden geleden onderging hij een niertransplantatie. Na een bezoek aan de dokter bleek dat er flink wat mis is en de operatie onvermijdelijk was. "Mijn eerste reactie was: Ga ik dood? Maar al snel werd duidelijk dat ik geholpen kon worden", vertelt de zanger.

Lees ook: Shock: Geordie Chloe Ferry onherkenbaar op rode loper MTV EMA's 2018

Geluk

Hij had een hoop geluk, want zijn zwager heeft dezelfde bloedgroep en van hem kreeg Jamai dan ook zijn nier. "Het is bizar dat iemand zoiets doet en buitenaards dat iets van hem nu in mij zit." Ook de vriend van de zanger laat een rottige periode achter zich. "Het was voor hem heftig, maar hij heeft mij heel goed opgevangen en gaf een positieve twist aan dingen."

Comeback

Ondertussen gaat het zelfs zo goed met Jamai dat hij vlak voor Kerst in Ahoy staat. Voor zijn comeback verfde hij zijn haar blond en hij is weer zoals altijd de vrolijke presentator die we kennen.

Bron: AD Beeld: ANP, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook