Klachtenregen over kersteditie Allerhande van Albert Heijn

Sommigen zijn not amused!

Lees ook

Voor wie alleen al zweethandjes krijgt van de gedachte van het kerstmenu, is daar gelukkig altijd nog de Allerhande van Albert Heijn. Geen ingewikkeld gedoe, maar makkelijk voor iedereen. Of nou ja, iedereen…

Teleurgesteld

De nieuwe editie van het jaarlijkse feestnummer valt dit jaar niet bij iedereen in de smaak. Want waar velen zich er al heel het jaar verheugd hadden op leuke recepten, blijken ze volgens de lezers dit jaar enorm tegen te vallen.

"Nou de teleurstelling was dan ook groot, niks, nada, geen lekkere braadstukken, geen wild, niet echt speciale visgerechten. Wel quinoa (pitjes) veel groen en vegetarisch. En daar wacht je dan met spanning een heel jaar op", laat een klant weten.

Lees ook: Hilarisch: letterbakvormpjes van Albert Heijn zorgen voor verwarring

Voor ieder wat wils

Toch is niet iedereen het met haar eens. Want ondanks dat er dit jaar veel vegetarische- en veganistische gerechten in staan, is er ook heus wel gedacht aan iedereen die graag zijn vorkje in een mals stukje vlees of kip zet. Volgens Albert Heijn is er dus ook voor ieder wat wils.

"Dit jaar lag-ie extra vroeg in de winkel, om inspiratie op te doen voor Sinterklaas, kerst en oud en nieuw. Goed nieuws: er mag nog steeds gegourmet worden en côte de boeuf en kalkoen staan er ook in. Ook de vegetariër en de veganist komen aan hun trekken. Omdat het bijna december is!"

Bron: AD Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook