Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Afrojack verbergt onzekerheid met zonnebril

Je ziet de dj vaak met zonnebril en dat blijkt dus niet zonder reden. Afrojack onthult namelijk niet zonder het accessoire te kunnen, omdat hij het gebruikt als een sortoff onzichtbaarheidsmantel. Wanneer hij voor een nieuw publiek staat of niet helemaal weet wat hem te wachten staat, verschuilt hij zich maar al te graag achter zijn favoriete accessoire.

Katie Price voorkomt faillissement met schikking

Katie Price heeft een persoonlijk faillissement weten te voorkomen door een schikking te treffen met haar schuldeisers. Dit meldt de BBC. De 40-jarige Britse tv-persoonlijkheid verscheen dinsdag bij de rechtbank, omdat er van haar voormalige fortuin van 50 miljoen euro niets meer over is. Het voormalige glamourmodel heeft grote schulden opgebouwd bij aannemers die haar huis hebben opgeknapt in het Engelse graafschap West Sussex. Het huis bevond zich in zeer slechte staat en had groot onderhoud nodig.

De rechter kreeg dinsdag te horen dat ze een betalingsregeling heeft getroffen met haar schuldeisers. Daarop zag de rechter af van het uitspreken van een faillissement. Katie begon haar carrière als glamourmodel onder de naam Jordan. Nadat haar televisiecarrière in 2004 van de grond was gekomen door haar deelname aan het realityprogramma I'm a Celebrity… Get Me Out of Here! ging ze over op haar echte naam.

Bibi Breijman deelt throwback foto van baby belly

Anderhalve week geleden zette Bibi eindelijk haar mooiste wonder op de wereld. Ook voor haar was het een verrassing dat het een meisje werd, want dat wilde ze samen met Waylon een geheim houden. Inmiddels is Bibi helemaal gewend aan het moederschap. Toch deelt ze op Instagram nog even een throwback-plaatje, waarbij ze haar prachtige baby belly, of zoals ze zelf zegt 'teddy belly', nog even laat zien.

Throwback Teddy belly 👶🏽

Een bericht gedeeld door Bibi Breijman (@bibibreijman) op

Bron: Nu.nl, BuzzE Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook