Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise & shine!

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Assistent klaagt nu zelf Mariah Carey aan

Lianna Azarian, de voormalig persoonlijk assistent van Mariah Carey, slaat terug en klaagt de zangeres aan omdat ze meent slachtoffer te zijn geweest van geweld dat plaatsvond in de periode waarin ze voor Carey werkte. Mariahs ex-manager Stella Bulochnikov zou de geweldpleger zijn geweest, maar Mariah keek volgens Azarian toe en greep niet in. Dit meldt TMZ.

Lianna beweert dat Stella haar met regelmaat op haar achterwerk en borsten sloeg, over haar urineerde, haar liet struikelen en bovenop haar zat. Daarbij zou de ex-manager het n-woord gebruikt hebben en haar een 'f*cking Armeense hoer' hebben genoemd. Mariah zou in de meeste gevallen aanwezig zijn geweest toen dit plaatsvond, maar deed er volgens Lianna niets aan. De zangeres zou zich volgens de assistent schuldig hebben gemaakt aan fysiek, emotioneel en psychisch geweld.

Het nieuws komt een dag nadat bekend werd dat Mariah naar de rechter stapt, omdat haar voormalige persoonlijke assistent haar probeert te chanteren. De vrouw zegt over persoonlijke video's van de zangeres te beschikken en dreigt deze vrij te geven als Mariah niet even 8 miljoen dollar overmaakt.

YouTube verwijdert Bird Box-video's

YouTube laat weten video's van gevaarlijke grappen en challenges, zoals de Bird Box-challenge, van het platform te verwijderen. In de regels van het bedrijf staat al dat het verboden is om filmpjes met gevaarlijke activiteiten te plaatsen, maar nu worden gevaarlijke challenges expliciet genoemd.

Voor de Bird Box-challenge worden op sociale media massaal filmpjes gedeeld met mensen die geblinddoekt rondlopen. De challenge is kort na de release van de gelijknamige Netflix-film ontstaan. Een paar dagen geleden heeft de Britse politie nog laten weten een filmpje te onderzoeken waarin een man geblinddoekt langs een treinspoor loopt.

Andere voorbeelden van door YouTube verboden challenges zijn de Tide Pod Challenge, waarbij mensen zichzelf filmen terwijl ze wastabletten eten en de Fire Challenge, waarin men wordt uitgedaagd om brandbare vloeistof op het lichaam te doen en het vervolgens aan te steken.

Miley Cyrus ontkent zwangerschapsgeruchten

Hoewel een aantal media er zeker van waren dat Miley Cyrus en Liam Hemsworth hun eerste kind zouden verwachten, heeft de zangeres deze geruchten op Twitter naar het rijk der fabelen verwezen. Miley postte een foto van zichzelf met een ei gephotoshopt over haar buik, refererend aan het Instagram-ei dat afgelopen weekend het record aantal likes op het sociale medium brak. "Ik ben niet 'egg-xpecting' maar het is leuk om te horen dat iedereen zo blij voor ons is. Dat zijn wij ook. Blij om aan een nieuw hoofdstuk in ons leven te beginnen. Nu kan iedereen me met rust laten en weer lekker naar een ei gaan zitten staren." Zo, weten we dat ook weer!

Bron: BuzzE Beeld: Instagram, BSR