Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise & shine!

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Angelina Jolie betreurt falen hulp in Myanmar

De actrice vindt het beschamend dat de wereld niets heeft kunnen doen om te voorkomen dat honderdduizenden moslims Myanmar moesten ontvluchten. Dit zei de actrice en speciale gezant van vluchtelingenorganisatie UNHCR gisteren tijdens een bezoek aan het grootste vluchtelingenkamp ter wereld in Bangladesh. In dit kamp verblijven 730.000 islamitische Rohingya sinds 2017 noodgedwongen na aanvallen door opstandelingen in thuisland Myanmar.

"De wijze waarop jullie zijn behandeld is schaamteloos. Het meest tragische is dat we niet kunnen zeggen dat we niet zijn gewaarschuwd." De actrice, die voor het eerst in Bangladesh is, liet daarnaast weten dat ze "trots" was om naast de vluchtelingen te staan. De reden van haar bezoek is om te kijken naar de omstandigheden in het kamp en benodigde hulp. Ze gaat woensdag ook in gesprek met de Bengalese premier en de minister van Buitenlandse Zaken.

Tyra Banks opent 'modellen' pretpark

Tyra Banks slaat een nieuwe weg in en gaat haar eigen 'pretpark' lanceren. Het voormalig Victoria's Secret-model en presentatrice van America's Next Top Model heeft aangekondigd Modelland te openen, een gigantisch thema park in Santa Monica. Het zou 'modellenwerk naar de massa moeten brengen', meldt The Huffington Post

"Ik heb America's Next Top Model gecreëerd om de definitie van schoonheid te verbreden, gebaseerd op mijn eigen ervaringen. Ik heb zo vaak 'nee' te horen gekregen, omdat ik te curvy was of omdat ik zwart was. Mijn empathie voor vrouwen is hierdoor alleen maar toegenomen. Met Modelland zet ik in een keer tien stappen vooruit, door mensen de mogelijkheid te bieden deel uit te maken van deze wereld," aldus Tyra.

Lady Gaga treedt op tijdens Grammy Awards

Het was kiezen of delen voor Lady Gaga, maar de zangeres heeft haar keuze gemaakt. Ze treedt aankomende zondag op tijdens de Grammy Awards in Los Angeles en laat hiermee de BAFTA's in Londen schieten, meldt Deadline. De zangeres is genomineerd voor 5 Grammy's, waaronder 4 keer voor het nummer Shallow van de film A Star Is Born. De vijfde nominatie is voor de beste pop solo uitvoering voor haar pianoversie van het nummer Joanne. Verwacht wordt dat de popster het nummer Shallow ook aankomende zondag ten gehore brengt.

Bron: BuzzE Beeld: Instagram, BSR