Style tips voor je eerste date

You go girl!

Lees ook

Het maakt niet uit hoe oud je bent, een eerste date blijft altijd spannend. Het denkwerk vooraf kost je al een hoop energie, want hoe zal hij of zij zijn? Waar ga je het over hebben? En voor velen: wat trek je aan? Wij selecteerden een paar tips voor je.

Kleding

Allereerst, draag iets dat comfortabel zit. Een no go dus voor te strakke kleding waar je niet in kunt ademen. Kies ook niet voor te losse kleding, hierdoor loop je waarschijnlijk heel de avond aan je top te hijsen. Qua schoenen: kies iets waar je op kunt lopen, pijnlijke voeten zijn het gewoon niet waard. Kijk dus naar een outfit waar je in kunt ademen, bewegen én lopen. Je mag best een beetje uitpakken tijdens je eerste date, maar let er wel op dat je niet all the way gaat. Casual maar chic, maar casual!

Lees ook: Netflix komt met een eigen datingshow

Look

Ook hier geldt: je dagelijkse make-up look waar jij je prettig bij voelt. Wil je het iets meer aanzetten? Kies dan lippenstift óf oogschaduw, maar ga niet voor allebei. Een gezonde blos doet het ook altijd goed. Je kunt je gezicht of hals ook iets meer laten spreken door sieraden toe te voegen, maar houd het wel beperkt.

Het allerbelangrijkste tijdens je eerste date is om vooral dichtbij jezelf te blijven. Hier voel jij je het prettigst bij en dat zal je dan ook uitstralen!

Bron: HLN Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook