RTL reageert op betaling 10k aan Temptation Verleid(st)ers

RTL geeft duidelijkheid

Lees ook

AD-columnist Angela de Jong deed gisteren een grote onthulling over Temptation Island: de verleid(st)ers van het programma zouden tot wel 10.000 euro krijgen als ze één van de koppels in bed kregen. RTL reageert nu.

Rep en roer

Eerder lieten verleid(st)ers weten niks aan het programma te verdienen. Toen gisteren Angela de Jong gisteren beweerde dat ze voor een zoen 3.000 euro kregen en voor een vrijpartij zelfs 10.000 konden cashen, waren fans dan ook in rep en roer. Wat een bedragen! De ophef was zo groot, dat RTL besloot te reageren. Volgens hen is daar niks van waar.

Lees ook: Kijkers in shock na eerste aflevering Temptation Island

Helemaal niks

Ook presentator Rick Brandsteder wilde er wat over kwijt. "Dat zijn mooie bedragen, haha. Zoals elk jaar voert Angela een beetje een hetze tegen het programma. Dat is alleen maar welkom, want hoe meer aandacht, hoe beter, denk ik dan", vertelt hij bij Radio538.

"We betalen de koppels én de verleiders helemaal niks. De koppels zijn er om hun relatie te testen en die verleiders hebben eigenlijk een soort betaalde vakantie. Dat is allemaal al genoeg. We proberen het zo oorspronkelijk en echt mogelijk te houden."

Nou, dat is dan duidelijk. Mocht je goed willen bijverdienen, dan is Temptation niet the place to be. Voor een gratis vakantie dan weer wel.

Lees ook: Donny Roelvink doet pittige uitspraken over Temptation Island VIPS

Bron: RTL, Mediacourant, Beeld:

Laatste nieuws

Zie ook