Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Famke Louise deelt nieuwe track, Jim Bakkum is opnieuw vader geworden en Famke Janssen is bijna onherkenbaar door plastische chirurgie.

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Famke Louise deelt nieuwe track

Het is al enige tijd stil rondom de muziekcarrière van Famke Louise, en dat betekent maar één ding: binnenkort brengt ze een nieuwe single uit. Op haar Instagram deelt ze een teaser van haar nieuwe track, en het is zeker een andere sound.

Jim Bakkum opnieuw vader geworden

Hoera! Jim Bakkum en liefje Bettina hebben gisteren een dochtertje gekregen. Het meisje heet Molly, en papa Jim deelt meteen een foto van de kleine. "Dit gevoel is met geen miljoen woorden te beschrijven. Nóg een keer dit wonder ervaren. Ze is zo, zó lief. Dit meisje gaat zo veel liefde krijgen...", schrijft hij. Lief! De twee hadden samen al een dochter (Posy) en een zoon (Lux).

Famke Janssen onherkenbaar door plastische chirurgie

Famke Janssen, is that you?! De actrice werd onlangs op de gevoelige plaat gelegd, en fans raken niet uitgepraat over haar gezicht. Heeft de Nederlandse een bezoekje gebracht aan de plastische chirurg? Opvallend, aangezien ze eerder vertelde dat ze ouderdom 'natuurlijk' wilde aangaan.

Bron: Instagram, Beeld: BSR