Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Victoria Koblenko op de eerste hulp

De actrice heeft een klein ongelukje gehad, waardoor ze op de eerste hulp belandde. "Gisteren ging ik testen hoeveel hechtingen m’n ringvinger kan hebben. Ken je dat als je op een onbewaakt moment gekke gedachtes krijgt: goh, is al een tijdje geleden dat ik op de eerste hulp ben geweest. En een volgende dag uit het niets opscheppen over hoe duur en scherp je nieuwste karteltjes mes van Japans staal is? Les: filter je gedachten en koester je ringvinger! Might come in handy one day", schrijft ze bij de foto waarop haar vinger in dik verband gewikkeld is. Pijnlijk!

Froukje de Both lanceert platform voor vrouwen

Onder de naam Kees! beginnen Froukje de Both en Kimberly van de Berkt donderdag een nieuwe website voor vrouwen. Hiermee willen zij naar eigen zeggen de zeepbel van perfectie doorprikken en vrouwen van hun eigen kracht uit laten gaan in plaats van naar een ander te kijken. “Dagelijks worden we in de media bedolven onder uitingen hoe we ‘zouden moeten zijn’. Het beeld overheerst van perfecte vrouwen met perfecte lijven, perfecte relaties, carrières, vakanties en dus ogenschijnlijk perfecte levens. Maar soms loopt het even anders en dat is ook oké", aldus Froukje

Op de website ditiskees.nl vertellen bekende en onbekende vrouwen in video’s en columns verhalen over alledaagse zaken als liefde, relaties, lifestyle en mode. Froukje en Kimberly willen hiermee “een realistische kijk op het leven bieden die meer houvast en zelfvertrouwen biedt dan een zorgvuldig gekozen Instagramfilter.” “Het is zo vermoeiend om je leven continu langs een meetlat te leggen. Met Kees! willen we laten zien dat individualisme en eigenheid veel bevrijdender werken dan onbereikbare perfectie", aldus Kimberly.

Froukje de Both en Kimberly van de Berkt lanceren vandaag, donderdag 21 Maart de website Kees! Hiermee willen zij de zeepbel van perfectie, die zo vaak in de media wordt getoond, doorprikken. Onder het motto ‘gelukkig niet perfect’ wil het tweetal met Kees! vrouwen een realistische kijk op het leven bieden die meer houvast en zelfvertrouwen biedt dan een zorgvuldig gekozen Instagramfilter. Kees! is vaak blij en soms niet, maakt fouten, gedraagt zich soms belachelijk en niet ‘zoals het hoort’, juist dát maakt haar echt en menselijk. Niemand is perfect en dat is geweldig.
 Op www.ditiskees.nl vertellen bekende en onbekende vrouwen in video’s en columns verhalen over alledaagse zaken als liefde, relaties, lifestyle en mode. Hierin wordt niet blind gevolgd wat een ander doet, maar gaat een ieder uit van haar eigen kracht. Natuurlijk willen vrouwen alles uit het leven halen, maar moeten vaak al zoveel ballen hooghouden dat ze er af en toe best een paar mogen laten vallen. Kees! biedt herkenning, opluchting dat je niet de enige bent die niet alles onder controle heeft, dat het altijd nog chaotischer kan, wil inspireren zaken eens anders te benaderen of aan te pakken, maar je bovenal nooit een met een schuldgevoel of complex opzadelen door je onhaalbare doelen voor te schotelen. Kees! is te vinden op www.ditiskees.nl (link in bio!) en insta @ditiskees Foto: @jimbakkum

Een bericht gedeeld door Froukje de Both (@froukjedeboth) op

Fans denken dat Tyler niet de vader is van baby Vaeda

Het internet raakt er niet over uitgepraat. Volgens hen zou de pasgeboren Vaeda, het dochtertje van Teen Mom-stel Tyler en Catelynn, niet van Tyler zijn. Dit omdat de baby niet op hem zou lijken. "Man, je moet echt een DNA-test laten doen", "Wie is de vader?" en "Dit is niet zijn baby", luiden enkele reacties. Catelynn vond alle reacties op een gegeven moment te ver gaan en besloot in te grijpen met een sarcastisch bericht. "Sorry baby, ik ben inderdaad vreemdgegaan en Vaeda is niet van jou #mensenzijngek #komopnou." Wij snappen haar reactie maar al te goed!

Bron: Beau Monde, RTL Beeld: Instagram, BSR